Bryllupsfotografering

Beautiful Bride

Bryllupsfotograf Brian Bjeldbak

Bryllupsfotograf
Brian Bjeldbak

Jeg er professionel fotograf med bryllupsfotografering som speciale, og fotograferer til bryllupsfester i hele landet. Få mit tilbud på fotografering til jeres dejlige bryllup.

Professionalisme
& erfaring

Med over 200 bryllupper har jeg den erfaring, der skal til, for at en bryllupsfotografering bliver perfekt. Jeg vil glæde mig til at fotografere jeres bryllup også!

VELKOMMEN TIL

BRYLLUPSFOTOGRAFERING


Stilen, du kender fra bladene

Den elegante, romantiske stil med inspiration fra udlandet

Når I booker mig dom fotograf til Jeres Store Dag, bliver den også til Vores Store Dag: som bryllupsfotograf glæder jeg mig nemlig i lige så høj grad som jer til at indfange stemningen, højdepunkterne og følelserne fra jeres bryllupsdag.

Jeg laver lækre, stemningsfulde bryllupsbilleder, jeres venner vil misunde jer – mesterligt redigeret for at opnå den særlige stemning.


Erfaring og professionalisme

Den dygtige bryllupsfotograf har øje for detaljerne.

Når jeg laver bryllupsportrætterne, arbejder jeg med en særlig teknik og optagemetode, der sikrer jer som brudepar mange, dejlige billeder i forskellige situationer, både traditionelle og de mere utraditionelle.

Jeg sørger for at stille jer mest hensigtsmæssigt, og holder konstant øje med, at hoveder, hænder, fingre og fødder er i den rigtige position – det er så ærgerligt først at opdage det bagefter.

Kontakt mig

…og find ud af, hvordan jeg kan gøre jeres bryllup uforglemmeligt.


Fra kirke til fest

Fotografen er med, hvor det sker.

Som regel er jeg med i kirken under vielsen, hvor jeg diskret optager ceremonien. Udenfor tager jeg stemningsbilleder, når brudeparret lykønskes og der kastes med ris. Herefter afsætter vi en  times tid (plus transport til/fra) til bryllupsportrætterne på en location, I har valgt.

Ofte er jeg også med til receptionen og kageskæringen, hvor jeg fanger den hyggelige stemning. Der er også mulighed for at få taget et stort fællesbillede af jer og alle gæsterne, og også gerne nogle med jeres forældre og nærmeste familie, hvis I ønsker.


Godt vejr er ingen hindring

Den lunefulde danske sommer kan være en udfordring

Alle brudepar ønsker godt vejr på deres bryllupsdag. Varme og sol højner humøret, men sommeren i Danmark kan være ustabil.

Bryllupsfotograferingen foregår som regel udendørs, men kan i tilfælde af dårligt vejr også optages indenfor.

Heldigvis er min form for bryllupsfotografering ikke afhængig af en flot baggrund i form af en herregård eller skov, for det er brudeparret, der skal fremhæves.

Jeg medbringer altid ekstra udstyr, så optagelserne kan foregå indendøre, hvis uheldet skulle være ude.

Kærlighed Glæde

Brudeparrene siger

Kirke + Bryllupsportrætter

kr. 5.400 + dieseltillæg

 • Stemningsbilleder før - under - efter vielsen
 • Bryllupsportrætter på udvalgt location
Mere info
Kirke + Bryllupsportrætter + Reception

kr. 6.500 + dieseltillæg

 • Stemningsbilleder før - under - efter vielsen
 • Bryllupsportrætter på udvalgt location
 • Reception/kageskæring
 • Gruppebillede med jer og alle gæsterne
Mere info
Kirke + Bryllupsportrætter + Reception + Fest

Fra kr. 10.000 + dieseltillæg

 • Stemningsbilleder før - under - efter vielsen
 • Bryllupsportrætter på udvalgt location
 • Reception/kageskæring
 • Gruppebillede med jer og alle gæsterne
 • -Stemningsbilleder under festen
Mere info

Bryllupsfotograf Jylland Østjylland Midtjylland

Jeg kører til bryllupsfester i hele Danmark og er derfor også bryllupsfotograf i Jylland. Hvis I ønsker smukke bryllupsbilleder og den helt særlige bryllupsstemning skal indfanges, så kontakt mig nu, og hør, hvordan jeg kan være jeres bryllupsfotograf i Jylland.

Jeg er bryllupsfotograf i hele Jylland, bl.a.:

Midtjylland, Viborg, Århus, Aarhus, Silkeborg, Skanderborg, Kjellerup, Ry, Hammel, Bjerringbro, Randers, Djursland, Grenaa, Grenå, Ebeltoft, Hobro, Aars, Nibe, Løgstør, Skive, Herning, Holstebro, Ikast, Sydjylland, Vejle, Kolding, Horsens, Sønderjylland, Aabenraa, Åbenrå, Sønderborg, Haderslev, Tønder, Vestjylland, Ringkøbing, Skjern, Ribe, Esbjerg, Varde, Nordjylland, Aalborg, Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn, Sæby, Skagen, Åbybro, Dronninglund, Thisted.

Bryllupsfotograf Fyn

Jeg er bryllupsfotograf på hele Fyn, bl.a.:

Odense, Svendborg, Assens, Kerteminde, Otterup, Nyborg, Langeskov, Årslev, Årup, Glamsbjerg, Ringe, Fåborg, Faaborg, Middelfart.

Bryllupsfotograf Sjælland

Jeg er bryllupsfotograf på hele Sjælland, bl.a.:

København, Ringsted, Roskilde, Køge, Tåstrup, Taastrup, Holte, Hellerup, Gentofte, Slagelse, Næstved, Holbæk, Sorø, Helsingør, Hillerød, Hørsholm, Greve, Farum, Birkerød, Frederikssund, Nordsjælland, Vordingborg, Fakse, Faxe, Holme-Olstrup.

Ønsker I spændende og kreative bryllupsbilleder, så kontakt mig nu.

Privatlivspolitik

Når du besøger denne hjemmeside, bliver der gemt informationer om din færden i form af cookies. Her kan du ændre din Privatlivs-indstillinger. Hvis du blokerer nogle af cookie'rne, kan det forstyrre din oplevelse af hjemmesiden. Du kan til enhver tid forlange dine informationer slettet.

Se https://www.brianbjeldbak.dk/privatlivs-cookiepolitik/

Google Analytics tracking code: klik for at slå til/fra
Google Fonts: Klik for at slå til/fra
Google Maps: klik for at slå til/fra
Video: klik for at slå til/fra

Hjemmesiden anvender cookies, også fra 3. part. Definér dine præferencer og/eller accepter brugen af cookies.